Докато Първанов отговаря на медиите в Пловдив, Румен Петков забавлява с вицове видни партийци

Кандидатът за лидерския пост в БСП Георги Първанов посети с предизборна визита Пловдив. Оказа се, че лидерката на градската управа на партията-столетница в Пловдив Атанаска Тенева научила от медиите за визитата, съобщава агенция BLITZ.

За разговора с Първанов са били поканени същите представители на общинските организации на БСП, които са присъствали и на разговора със Сергей Станишев преди месец. През Пловдив се очаква да минат всички номинирани за председател на БСП.

Докато Първанов е притиснат от медиите да отговаря на актуални въпроси, Румен Петков забавлява с вицове домакина Георги Гергов, бившия червен кмет на Карлово Найден Найденов, настоящия вицекмет на Асеновград Манол Генов и други видни партийни функционери, съобщава още агенцията и прилага снимка, документираща случката. Плътно зад бившия държавен глава стоели пък синът и дъщерята на Николай Добрев - Мариана и Кирил Добреви.

Независимо от неистовото желание на областното ръководство на соцпартията експрезидентът да е обграден от млади хора, залата бе препълнена с белокоси другарки и другари, коментират още от БЛИЦ.

*Със съкращения

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини