Мерзост! Цигани се снимат върху български гробища, пускат снимките във Фейсбук

Дързостта, безочието и наглостта да снимаш "фотосесия" върху гробове. Това е най-обсъжданата в момента тема във Фейсбук. Главни действащи лица пред и зад фотоапарата с безпрецедентните кадри са млади роми от Пазарджик.

Фотосесията се разпространява много бързо в социалната мрежа и вече има над 1000 споделяния. Всички разпространяващи скандалните кадри изразяват крайно възмущение от циничната проява.

Една от фотографиите е запечатала момче, покатерило се върху паметна плоча, на друга се вижда как двама са влезли зад преградата на гроб и са стъпили върху него. Като инициатор на шокиращото фотомероприятие се сочи Emil Balbanov. Според потребители на мрежата останалите са Alexandar Pomakov, Bobby Savov, Velcho Teksas, Iosko Kurtev от Звъничево, село на 7 км от Пазарджик.

Твърди се, че снимките са направени на 14 април т.г. и макар вече да са свалени от мрежата, съвестни потребители са успели своевременно да ги запазят. Междувременно вече има създадена страница Няма Да Оставим Това Така, където са качени фотографиите, и която само за 2-3 часа събра над 900 възмутени от гнусното дело.

К.Нешева

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини