360-килограмова булка с най-голямата булчинска рокля в света

Мнозинството булки имат специфични идеи при избора си на булчинска рокля що се отнася до стил, качество на плата и дизайн, но за 360-килограмовата американка Сюзън Иман единственият важен елемент е цвета. "Харесвам мръсното бяло, а не чисто бялото. Защото, ако облека чисто бяла рокля, е гарантирано, че ще разлея нещо върху нея", заявява Сюзън Иман пред Inside Edition.Принципно, подобно разливане може да се случи на всяка една булка, но когато говорим за 362-килограмова невеста, то шансовете се увеличават драстично.

Сюзън си е поставила за цел да се превърне в най-дебелата жена в познатата ни галактика, надминавайки постижението на починалата през 2006 година Росалин Брадфорд. Последната е достигнала маса, равняваща се на близо 550 килограма.

Добрите новини за Сюзън Иман са, че до себе си вече има и човек, с който да сподели буквално огромното си бъдещо постижение. Щастливецът е 35-годишният готвач Паркър Клак, с когото Сюзън се е запознала по интернет. "О, той е просто чудесен. И обича да готви. Това ми помага много (за постигането на рекорда – бел. ред.). А и неговата храна е толкова вкусна", разказва поемащата по 30 000 калории на ден американка.

Подготовката за големия ден обаче коства ужасно много усилия на бъдещата госпожа Иман, тъй като тя желае да бъде облечена в булчинска рокля, върху която да не личат петната от храна.Разработката на подобна рокля е поверена на шивачката Джъди Гуф, която признава, че това е най-голямата булка, за която е работила. Джъди е изправена пред трудната задача да ушие дреха, която да изглежда добре около 271-сантиметровата талия на Сюзън Иман. Необходимият плат за ушиването на роклята е над 13 метра. Подобни габарити ще превърнат произведението на шивачката в най-голямата булчинска рокля, ушивана до този момент. Все пак Иман има милост към своята шивачка, която потенциално може да остане без плат в наличност. "Искам роклята ми да бъде без ръкави, защото сватбата ще бъде през лятото", казва стабилно похапващата си булка. Колкото и невероятно да прозвучи предвид килограмите на бъдещата булка, тя има две деца – 16-годишния Гейбриъл и 12-годишния Брендън.

Източник: inews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини