Забавен любовен четириъгълник идва в Асеновград

Следващата седмица театралната публика в Асеновград ще има възможността да се забавлява с историята на един любовен...четириъгълник. Комедия "Сега или никога" ще се играе на сцената на читалище "Родолюбие" и е част от програмата за Майските културни празници на общината. В постановката двама от популярните ни актьори - Красимир Ранков и брат му Веселин Ранков, се срещат на една сцена. Двамата не само си партнират в спектакъла, а и го режисират заедно. Пиесата е на съвременния руски драматург Валентин Красногоров, който само я определя като сериозна комедия. В представлението освен братя Ранкови участват Стефка Янорова и Ярослава Павлова.

Остроумният разказ за две семейства, забъркани в рискован любовен четириъгълник, я правят привлекателна темата и за актьорите, и за зрителите. Последните със сигурност ще разпознаят нещичко от себе, защото "и да си женен и да не си женен, след 10 години ще съжаляваш. Важното е да си нужен някому", както споделя самият Красимир Ранков. Според него да се създаде хубава комедия е еднакво примамливо и трудно. "Сега или никога" е блестящ пример за сполучливо решение на тази задача.
Тази много весела, но в същото време сериозна история разбулва пред погледите ни собственото ни концентрирано ежедневие. Остроумният разказ и искрящият ироничен диалог я правят привлекателна и за тези на сцената, и за тези в залата.

"Сега или никога" ще се играе в Асеновград на 15 май от 19 ч.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини