Форумци се изгавриха с Асен Блатечки

Интернет форумци създадоха специална тениска с надпис "Салам за Блатечки". Идеята им хрумнала, след като актьорът, си продаде лицето на кампания на bTV за защита на авторските права в интернет.

Блатечки се превърна в обект за шеги и закачки из нашето интернет пространство, което взе на базик цялата неудачна кампания, давайки и ново име - "Да нахраним Асен Блатечки". Нещо повече, след старта на кампанията заваляха предложения как да бъде нахранен актьорът и молби от сорта на - „Хора, спрете да теглите филми, Асен Блатечки ще стане 100 кила!"

Според някои форумци, тази PR проява btv е с цел е да набави препоръчителния дневен прием от въглехидрати, белтъчини и мазнини за актьора. Друг се оплаква, че мрази като си забравя uTorrent-a включен, на сутринта Асен Блатечки да е изял всичко от хладилника.

Други форумци пък са предприели специални мерки и са напълнили хладилника с храна с изтекъл срок на годност, тъй като си дърпали сериалите от миналата седмица. А една групичка дори си е спретнала фланелки, призоваващи хората да даряват всеки ден салам за Асен.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини