Свободни работни места в Асеновград, търсят се възпитатели и учители

16 свободни работни места са обавени в Бюрото по труда в Асеновград към 29 август, съобщават от Агенцията по заетостта.

По 1 свободно място има за администратор в хотел и за сервитьор, с компютърна грамотност и владеещи турски и/или английски език, за дърводелец, портиер, сервизен техник, готвач, оператор парни и водогрейни съоръжения и за завеждащ административна служба. Всички обявени позиции са с първоначален временен трудов договор. Срокът му варира от 3 до 9 месеца. Посочени възнаграждения има само за хотелския администратор - 370 лв. (преди 3 месеца за подобна позиция се предлагаха 410 лв.), за готвача - 600 лв., за портиера и дърводелеца - 290 лв. и за сервитьора - 400 лв.

Освен това вакантни са по 2 позиции за възпитатели и продавач-консултанти. Търсят се също четирима учители с общообразователен учебен предмет в прогимназиален етап - география и икономика, музика и музика-лектор 170 часа.

Насочването към обявените места се извършва само от Бюрото по труда, в което търсещото работа лице трябва да е регистрирано.

В сайтовете за работа последните обявени длъжности в Асеновград са за финансов консултант към застрахователно дружество, продавач-консултанти, търговски асистент с френски или италиански, куриер със собствен транспорт, осигурителен посредник и фирмен представител на преводаческа агенция, който да владее турски език.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини