14 °C

Свободни работни места в Асеновград, търсят се възпитатели и учители

16 свободни работни места са обавени в Бюрото по труда в Асеновград към 29 август, съобщават от Агенцията по заетостта.

По 1 свободно място има за администратор в хотел и за сервитьор, с компютърна грамотност и владеещи турски и/или английски език, за дърводелец, портиер, сервизен техник, готвач, оператор парни и водогрейни съоръжения и за завеждащ административна служба. Всички обявени позиции са с първоначален временен трудов договор. Срокът му варира от 3 до 9 месеца. Посочени възнаграждения има само за хотелския администратор - 370 лв. (преди 3 месеца за подобна позиция се предлагаха 410 лв.), за готвача - 600 лв., за портиера и дърводелеца - 290 лв. и за сервитьора - 400 лв.

Освен това вакантни са по 2 позиции за възпитатели и продавач-консултанти. Търсят се също четирима учители с общообразователен учебен предмет в прогимназиален етап - география и икономика, музика и музика-лектор 170 часа.

Насочването към обявените места се извършва само от Бюрото по труда, в което търсещото работа лице трябва да е регистрирано.

В сайтовете за работа последните обявени длъжности в Асеновград са за финансов консултант към застрахователно дружество, продавач-консултанти, търговски асистент с френски или италиански, куриер със собствен транспорт, осигурителен посредник и фирмен представител на преводаческа агенция, който да владее турски език.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 19.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
19 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
19 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
19 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
19 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
19 апр 2021
Последни новини