Треска в школата: търсят се 13 учители

Започна обичайната суетня в училищата и детските градини за попълване на щатовете в навечерието на новата учебна година. 13 свободни места за учители са включени в седмичния бюлетин на Бюрото по труда в Хасково. Търсят се двама прeподаватели по английски език, един по немски, учител по информатика, лектор по химия, младши учител в детска градина, ресурсен учител, педагог в подготвителна група, възпитател. Сроковете за подаване на документи са различни за различните позиции, подробности за обявените места можете да видите в сайта на агенцията по заетостта.

От свободните работни места за служители с висше образование има още за електроинженер, организатор производство, счетоводител, медицинска сестра, касиер в обменно бюро. По 10 вакантни работни места има за монтажници (машини и съоръжения), шивачи, оператори на шевни машини в цех за чанти, строителни работници – шпакловка и теракот.

Търсят се още двама бармани, сервитьорка, дърводелец, диспечер таксита, маникюристка, работник в автосервиз, бояджия, заварчик, шлосер, електротехник и др.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини