Благотворително за Роси Пейчева: Музикален звездопад срещу само 7 лева

Огромен интерес бележи събитието, на което тази вечер Асеновград ще бъде домакин. Точно 19 часа на стадион "Шипка" ще започне благотворителният концерт за събирането на средства за операцията на обичаната народна изпълнителка Росица Пейчева. Както вече знаете, певицата се нуждае от финансова подкрепа за неотложна операция.

В концерта участие ще вземат Андреа, Борис Дали, Галена, Глория, Джена, Димана, Емилия, Ивана, Илиян, Константин, Милко Калайджиев, Преслава, Райна, Роксана, Татяна, Тони Дачева и Цветелина Янева. На Градския стадион в Асеновград ще видим и фолклорните изпълнители Здравко Мандаджиев, Иван Дяков, Мария и Магдалена Филатови, Николай Славеев и "Щуро маке", Пепи Христозова, Поли Паскова, Сестри Диневи, Славка Калчева, Янко Неделчев, орк. "Канарите", орк. "Орфей" и орк. "Пловдив".

Билетите за концерта са на цена 7 лева и могат да бъдат закупени в читалище "Родолюбие" в Асеновград, както и в Билетния център пред общината в Пловдив, съобщават от "Пайнер".

Роси Пейчева изказва специални благодарности на всички, които помагат за организацията и провеждането на концерта и по-специално на Вальо Стефанов и Димитър Беждренов, които стопанисват стадиона и го предоставят безвъзмездно за концерта. Припомняме ви, че всички, които имат желание да помогнат на певицата могат да го направят по два начина:

- чрез дарителска сметка с дарение в Обединена Българска Банка АД, по банкова сметка BG45UBBS80021080453930, банков код UBBSBGSF, на името на Росица Димитрова Пейчева.

-  чрез дарителски SMS с текст на латиница DMS ROSI на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M–Tel на територията на България)

Роси Пейчева вярва, че с помощта на всички нас ще преодолее този преломен момент в живота си и след периода на лечение и възстановяване, отново ще бъде сред своите почитатели и ще пее за всички, които харесват песните й! Очакваме всички почитатели на певицата, приятели и колеги на концерта на 10 септември в Асеновград - нека подкрепим Роси и бъдем до нея в този труден момент!

"Със сигурност Асеновград не е виждал такъв концерт досега, така че цената на билетите – 7 лева, е напълно оправдана. Шансът е двупосочен – за Роси, за да събере необходимата за предстоящата операция сума, и за съгражданите й – да й помогнат, като се забавляват", коментира във Фейсбук една от участничките в благотворителната проява Галена.

Припомняме ви, че обичаната народна певица се нуждае от операция на тазобедрена става, която ще бъде извършена в Германия. Роси ще отпътува за там на 12 септември – само два дни след концерта, придружена от дъщеря си Мироана.
Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини