Попфолк диви и съграждани на Роси Пейчева пяха заедно в нейна подкрепа

Няколко хиляди асеновградчани присъстваха на концерта, организиран в подкрепа на народната изпълнителка Роси Пейчева от нейни колеги. Ексцесии и хулигански прояви липсваха, събитието протече повече от културно и приятно на фона на подобаващите викове, подсвирквания и певчески напъни от страна на ентусиазирана публиката. В крайна сметка целта на концерта бе повече от благородна - звезди от ранга на Глория, Преслава и Ивана пяха на асеновградския стадион без да получат и стотинка - всички събрани средства от билетите (по 7 лв. единият) ще отидат за подпомагане лечението на Роси в чужбина. Невероятно мил жест към своята приятелка направиха музикантите от орк. Канарите. Лично от свое име връчиха на Роси сумата от 500лева. Както нееднократно сме информирали, обичаната народна певица се нуждае от операция на тазобедрена става. На 12 септември тя ще отпътува за Германия, придружена от дъщеря си Мироана.

Роси Пейчева изказва специални благодарности на всички, които помогнаха за организацията и провеждането на концерта и по-специално на Вальо Стефанов и Димитър Беждренов, които предоставиха стадиона безвъзмездно за концерта. Благодарности от нейна страна получава, разбира се, и вярната публика.

Ако и вие имате желание да се включите в благотворителното дело можете да го направите чрез дарителска сметка с дарение в Обединена Българска Банка АД, по банкова сметка BG45UBBS80021080453930, банков код UBBSBGSF, на името на Росица Димитрова Пейчева или чрез дарителски SMS с текст на латиница DMS ROSI на номер 17 777.

Голяма част от участниците в концерта вече са качили във Фейсбук свои снимки от иззявата си в Асеновград. Една от тях е Глория, чийто снимки предоставяме и на нашите читатели.

За спомен от Асеновград.

Снимка: Фейсбук

Снимка: Фейсбук
Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини