Легендарен концерт на Led Zeppelin с премиера у нас

България ще стане част от световната премиера на легендарния концерт на Led Zeppelin "Celebration day" на 21 октомври от 19:00 в кино „Арена", информира Stand.bg.

Записаното шоу в лондонската 02 Arena през 2007 г. е влязло в рекордите на „Гинес" с „най-търсения билет в историята на рок музиката".

Заедно с излъчванията в Лондон, Лос Анджелис, Ню Йорк и много други градове в цял свят феновете в България ще могат да видят концерта в дигиталните зали на кина „Арена" в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Плевен и Велико Търново.

Билетите са на цена от 10 лв и могат да бъдат закупени от касите в кината или на www.kinoarena.com.

На 10 декември 2007 г. Led Zeppelin се качват на сцената на лондонската O2 Arena, за да изнесат трибют концерт в чест на своя скъп приятел и основател на Atlantic Records - Ahmet Ertegun. Това, което последва, е над двучасово шоу, в което бандата представя своята легендарна музика.

Към основните членове - John Paul Jones, Jimmy Page и Robert Plant - се присъединява и Jason Bonham, синът на покойния барабанист на групата John Bonham, за да изпълнят заедно 16 песни от тяхната богата дискография, включително и ключови парчета като "Whole Lotta Love", "Rock And Roll", "Kashmir" и "Stairway To Heaven".

Въпреки че 20 милиона души са заявили желание да закупят билет за концерта, първото хедлайнерско шоу на бандата от 27 години е гледано само от 18 хиляди притежатели на билети, които са били достатъчно големи късметлии да си осигурят места чрез световната лотария.

"Stairway to heaven" - най-добра британска рок песен за всички времена

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини