Мъж и жена, тарашили чанти на фризьори и зъболекари

Полицията издирва жена и мъж, извършили серия от кражби във фризьорски салони и стоматологични кабинети на територията на Второ РУП в Пловдив.

Обикновено жената влизала сама във фризьорските салони и започвала да се интересува от предлаганите там козметични продукти, като искала и да й бъдат показвани мостри. Отвличайки по този начин вниманието на фризьорките, тя извършвала кражби от чантите им на пари, документи, дебитни и кредитни карти и други ценни вещи.

В стоматологичните кабинети влизали двамата, като мъжът се представял за пациент с множество проблеми по зъбите. Жената сядала на съседен стол, изчаквала персонала да напусне по някакъв повод стаята и пребърквала оставени без надзор чанти.

Мъжът е на видима възраст 50 години, висок е около 175 сантиметра, късо подстриган, с прошарена коса и челно оплешивяване.

Жената е на видим възраст 40-45 години, висока е 160-165 сантиметра, има нормално телосложение, руса или изрусена коса до средата на врата и бретон на черта. По лицето има лунички.

Умоляват се гражданите, които имат информация за двамата, да се обадят на телефони 032/932 002, 032/ 627 169 или на тел. 112.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини