Как да устискате на изкушенията от другия пол в офиса

Много от хората, работещи активно с индивиди от противоположния пол, било то в малка или голяма фирма, са подложени на изкушението да започнат връзка със свой колега или шеф.

Ако хората са необвързани, рискът от бъдещи негативи е доста по-малък, но ако си имат половинка, една такава афера може да доведе до сериозни сътресения в личния им живот.

Колкото и здрава ценностна система да имате, понякога може да се появи човек, на когото ви е трудно да устоите, и междувременно да започнете да търсите пробойни в своята връзка – къде истински, къде въображаеми и след време да се предадете на инстинктите си. Не след дълго горчиво ще съжалявате затова, което сте изгубили в личен план.

Ако искате да запазите връзката си силна, като устоите на всички изкушения в работата си, следвайте тези правила:

1. Никога не предприемайте първия ход в един флирт, дори и на шега. Дръжте се професионално и с най-сексапилните си колеги.

2. Никога не изпивайте повече от едно питие с колегите от службата си особено ако сте на тиймбилдинг извън града, и то за няколко дни.

3. Никога не си позволявайте да си създавате "специални приятелства" с атрактивен колега от другия пол и да търсите неговата специфична подкрепа и съвети винаги когато ви скимне.

4. Aко не става въпрос за строга бизнес среща, никога не приемайте покана от атрактивен колега особено ако трябва да сте само двамата. Дори той да се появи с билети за кино или концерт, не трябва да излизате с него/нея като двойка. Същото важи и за поканата за обяд

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини