Къци печели "ВИП Брадър", вместо пари му дават предаване?

Вече за никого не е тайна, че предаването ВИП Брадър е абсолютно нагласено, и има за цел да направи ретро легендата Къци Вапцаров победител. Това действие от страна на сценаристите, стана още по-очевидно, след като Къци успя да премине успешно през цели четири номинации. Сега, господин "Невада" ще се бори с другите в къщата за голямата награда на ВИП-сезона.

Както много хора предвидиха, екипът на Брадъра, стяга предаване за Къци, и иска да го върне в шоубизнеса. Ясно е, че всеки вижда как Къци използва стратегия, за да се справя с неприятностите в къщата. Така или иначе, Вапцаров ще бъде победител. Предаването, което ще му подарят, ще бъде възроденото "Супершоу Невада", за което зрителите така тъжат. Именно такава била договорката между Къци и продуцентите, защото той бил единственият, който е готов да се лиши от паричната награда, само и само да се върне на екран. Ето така се договорили за бартер - наградата срещу тв шоу, от което продуцентите отново ще извличат лични дивиденти.

Дори измежду съквартирантите се вижда, че надушват нещо гнило в непрекъснатите победи на Къци. Пръв в заучения сценарии на Къци, се усъмни изгонения Юлиан Константинов, а след това и забавният Фънки.

Сега, когато остават броени дни до финала на ВИП Брадър, ще стане ясно как точно ще бъде представено новото Къци-шоу. Зрителите нямат търпение, а всички в къщата са под напрежение. Къци ще стане победител!

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини