Бляскаво награждаване ще сложи край на конкурса за Кралица на TopModel.bg

21-годишната Христина Ангелова от Асеновград заема 3-то място във временното класиране за Кралица на TopModel.bg Снимка: TopModel.bg

Конкурсът за титлата Кралица на TopModel.bg вече е към своя край. Измина един месец пълен с емоции както за екипа на TopModel,  така и за самите участнички. Имаше обрати, имаше радост за едни и леко разочарование за други. В крайна сметка, както във всеки конкурс, и тук надпреварата и борбата се оказаха за силните характери. За това освен голямата победителка, която се определя от посетителите на сайта, ще има призове за участничките, които след покана от страна на организаторите са потвърдили участието си в самото шоу по награждаването.

Дванадесетте красавици ще пристигнат един ден по-рано в града, за да заснемат фотосесии и да дадат итервюта. Те ще бъдат настанени в луксознен хотел, където ще могат да си отпочинат след снимките.

Бляскавото награждаване ще се състои в клуб "Histeria". Всички гости ще станат свидетели на изключително шоу, в което ще могат лично да надникнат през обектива в живота на професионалните фотомодели. На сцента дванадесетте участнички ще позират за фотосесия на живо. Така те ще покажат колко труд и професионализъм се изисква за заснемането на един-единствен кадър.

Жури от известни модни фотографи, спонсори, както и екипът на ТopModel.bg,  ще определи сценичното поведение, позиционирането пред обектива и артистичността на всяка участничка.

Сред специалните награди са три парични награди от по 500 лева, чисто нов Мерцедес-Бенц А-клас за един уикенд, професионална фотосесия от известния моден фотограф Петър Пешев, както и специална награда от екипа на TopModel.bg.

За самото шоу ще пристигнат и много известни модни фотографи и модели от цялата страна. Целта е да се скъси пътят между моделите, фотографите и клиентите.

Началото на купона е 22.30 часа. След награджаването партито ще продължи с участието на DJ CASS и група RESPECT.

За всички, които искат да са част от шоуто, трябва да знаят, че това става само след предварителна резервация, тъй като местата са ограничени. За целта можете да позвъните на 089555 000.  

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини