Най-добрите в сватбения бранш се събират на BALKANICA WEDDING

За пети пореден път на 19-20 януари т.г. ще се проведе най-голямото сватбено събитие в страната BALKANICA WEDDING & HONEMOON EXPO.

И тази година хотел Шератон ще разтвори вратите на балната си зала, за да посрещне най-добрите в сватбения бранш. Благодарение на прецизната организация на фирма EXPOLINE и гостоприемството на хотела, BALKANICA WEDDING & HONEMOON EXPO очаква своите гости и участници. Няколко десетки фирми от страната и чужбина, свързани с всички сфери на организиране и подготовка на сватбените тържества, пътешествията за младоженци и организиране на меден месец ще обменят опит и ще се срещнат с клиенти под покрива на изложението. 
Модни къщи и дизайнери, специализирани в сътворяването на сватбени тоалети, бижутери и създатели на аксесоари, намерили вдъхновение в най-красивия ден в живота на една влюбена двойка, агенции-организатори, доказали професионалния си подход към сватбения ден, кетъринг фирми и сладкарски къщи, професионални диджеи и фотографи... Всеки малък детайл от сватбеното тържество е важен и затова за всеки такъв има професионално решение. А най-добрият начин е да откриеш всички добри решения на едно място.

Тази година BALKANICA WEDDING & HONEMOON EXPO прави още една стъпка като разширява възможностите и предлага още едно решение – изборът на сватбено пътешествие. Изложението посреща фирми и агенции, специализирани в организирането на най-романтичното пътешествие – медения месец, като дава възможност на посетителите да се срещнат с организаторите и да направят своя най-добър избор, получавайки професионален съвет и подход.  

В дните на изложението фирмите-изложители ще направят специални отстъпки за посетителите и ще се отзоват на всяко запитване на желаещите да получат повече информация, свързана с услугите, които предлагат. Добра възможност за откриване на верни решения и цялостна представа за подготовката, организирането и провеждането на сватбения ден и медения месец, заедно с най-добрите в бранша.
За да бъде преживяването не само полезно, но и забавно, организаторите от EXPOLINE осигуряват за посетителите интересни събития и изненади с награди. За пореден път ще се проведе и томболата МЛАДОЖЕНЦИ НА ГОДИНАТА 2012, организирано от списание Сватба, специално за двойките, сключили брак през изминалата година и изпратили снимки в редакцията.

BALKANICA WEDDING & HONEMOON EXPO продължава да събира на едно място бъдещи младоженци и хората, отдали времето си в организиране на най-прекрасното събитие, защото вярва в любовта и в това, че всяка любов заслужава подкрепа. Именно затова това изложението отново предлага възможност на професионалистите да подадат ръка на бъдещите младоженци, като изгражда едно стъпало по пътя към сбъдването на мечтите.  

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини