Атрактивни прояви в изложенията в Панаира

Интересни атракции са подготвили участниците в изложенията, които ще се проведат в Пловдивския панаир между 20 и 24 март, съобщиха от там.

Над 700 експоната включва Националната трофейна изложба, представена от Съюза на ловците и риболовците в България. Посетителите ще могат да ги разгледат в Палата 7. Проявата е част от Международната изложба „Природа, Лов, Риболов 2013“. Сред останалите атракции в програмата са разходки с пони за деца, демонстрации с ловни соколи и стрелба с лък и въздушна пушка.

Уъркшоп за аранжиране на букети е включен в изложението „Цветна пролет 2013“. Работилницата ще бъде отворена на 21 и 23 март в Палата 3.

Емблематичната за световната мода улица „Монте Наполеоне” от центъра на Милано се пренася за 3 дни в Пловдив. Тя ще оживее от 22 март в Палата 2. Нестандартната визуализация е част от атракциите на 21-ия Италиански фестивал на красотата и прическата.

На 23 и 24 март ще се проведат демонстрации с кучета по послушание и преминаване през терен с различни препятствия. Сетът ще е на разположение на желаещите водачи с кучета от публиката, които искат да опитат тръпката, увериха от Българския републикански киноложки съюз. Съюзът е организатор на Международната киноложка изложба и Националния шампионат за български породи, съпътствани от демонстрацията, признаване на породност и оценки за издаване на сертификати за родословие.

Изложенията ще са отворени всеки ден от 9 до 18 часа, в неделя - до 16 часа. Цената на билета е 2 лева. За ученици, пенсионери и инвалиди е 1 лев.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини