Илияна, родена преди 28 г. в Пловдив, издирва родната си майка

28-годишната Илияна Петерсон, израсла в дом, след което осиновена в чужбина, издирва родната си майка чрез Фейсбук.

Илияна е написала и разпратила писмо до всички свои приятели в социалната мрежа с молба да го споделят, за да стигне до повече хора. Поместваме писмото без редакторска намеса:

"Здравейте, пловдивчани!
Пиша ви с наждата да открия човек, който е от Пловдив и може все още живее в този град. Човека, който търся е рожденната ми майка, която на времето, преди 28 години по причини, които са ми неизвесни, ме е оставила дни след раждането ми за осиновяване.
Сигурно сега мнозина от вас се питат "защо я търсиш? Какво ще спечелиш като я намериш? Искаш да разбиеш живота й ли? Тя вече, както и ти си има семейство!". За да ме разберете правилно, ще ви отговоря първо какво Не търся от нея. Не търся възмездие, не търся обич, не търся материални облаги. Искам от нея възможноста да се срещна и да разговарям с нея, като порасналата и биологична дъщеря c биологичната си майка, която, като млада е решила или е била принудена от обстоятелствата да не ме отгледа. От нея търся житейски отговори, които само тя може да ми даде. Отговори на въпроси, с които всеки не осиновен човек разполага още от детството си, но които осиновените си задаваме цял живот, защото ни е била отнета възможността да знаем.
Да, това е, което бих искала от вас, които четете моята история- да ми помогнете да намеря и да се срещна с жената, благодарение на, която съм се появила на този свят. За жалост, не разполагам с трите й имена. Въпреки това, някой от вас може да познава историята й, както аз познавам една жена, моя съседка, която преди доста години забременя и остави детето си за отглеждане и между другото, сега дълбоко съжалява за това и иска да си върне обратно детето, но е вече късно- изцяло е изгубила дирите му.
Приканвам ви да си помислите дали познавате жена от Пловдив на около 48 години, която на времето е забременяла, но си е оставила детето след раждането.
Светът е малък, тя може да била ваша приятелка или колежка, може да е ваша близка, позната, дори роднина.
Ако се сещате за тази жена, която през студентските си години е дружала с музикант в Пловдив. моля кажете ми как се казва или ми кажете как мога да се свържа с нея. Както обясних, нуждая се да поговоря с нея.
Благодаря предварително на тези хора, които решат да ми пишат!
P.S Visoka sum 163-165 cm, slaba; A+ e kruvnata mi grupa; ot 25 godishna mi izleze leko kusogletstvo(0.5 i 0,75), imam oshte muzikalna darba. Rodnata mi maika, bashta ili brat i sestra trqbva da gi imat sushto.
Искам да помоля всеки един, на който tezi danni му говори нещо да се свърже с мен, чрез страницата . Благодаря на всички Вас, които ще споделите моята история с което ще ми дадете възможност може би да открия БР.
Илияна"

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини