Бургазлия намушкан във врата от клошар от Асеновград

Клошар, с последен известен адрес в Асеновград, е намушкал мъж в Бургас, съобщава тамошната дирекция на МВР.

На 15 април около 20.25 ч. в I-во РПУ в морския град е бил получен сигнал от диспечер на "Пътна полиция" за мъж с прободна рана в областта на врата. Същият отворил на униформените, докато те търсили информация за адрес на друг гражданин.

Установено било, че 30-годишният мъж е получил нараняването преди 30 мин. от непознат, който спял на пейка пред Община Бургас, след като двамата се спречкали.

Преди инцидента бургазлията, приятелката му и техен 32-годишен познат (бивш приятел на момичето) били пред сградата на Общината, като мъжете изяснявали междуличностни взаимоотношения. Неочаквано в разговора им се намесил непознатият. Мъжете му направили забележка, но след малко разговорът им отново бил прекъснат. Това дало повод на единия да подгони непознатия към близката градинка. След малко той се върнал при приятелката си и нейния бивш, заявявайки, че е прободен с остър предмет във врата, но според него не било нещо сериозно.

Раненият и приятелката му се прибрали в жилище на ул. "Климент Охридски", където не след дълго позвънили пътните полицаи, търсещи адреса на негов съсед. Когато видели кръвта по бургазлията, те незабавно сигнализирали за инцидента и пострадалият бил отведен в МБАЛ - Бургас.

Нападателят е открит и задържан от полицейските служители на мястото на инцидента, където се върнал и продължил да спи. Това е 36-годишният Р.А. с последен известен адрес в Асеновград, понастоящем клошар.

Р.А. е задържан за срок от 24 ч., като направил пълни самопризнания.        

По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини