Младеж написа прощално писмо в Тwitter и се самоуби - вижте защо

Тийнейджър публикува в интернет сърцераздирателно писмо, след което се самоуби, за да се избави от тормоза на гамени в училище.

17-годишният Карлос Виджил е постнал писмото в профила си в Туитър в събота следобед. Баща му веднага хукнал към вкъщи, виждайки написаното, но вече било твърде късно. В краткия пост тийнейджърът от окръг Валенсия в американския щат Ню Мексико пише: „Децата в училище са прави. Аз съм загубеняк, изрод, педал. Това по никакъв начин не е приемливо за хората". Карлос също разказва как неговите съученици са го наричали педал и се извинява, че „не е бил човекът, който би направил някого горд".

Потресената майка на Карлос сподели, че синът й е решил да си отнеме живота заради тормоза в училище. „Той сега не е с нас заради тормоза. Това го е накарало да откачи", каза Жаклийн пред KRQE.

Баща му, Рей Виджил каза, че синът му е бил дразнен заради различни причини, включително и за това, че е бил гей, че е имал акне и че е носил очила. „Разбрахме за това преди три години и оттогава всеки ден се опитвахме да му помогнем. Разбрахме, че това се е случвало всеки ден, още откакто той е бил в трети клас, а това е много дълго време за едно дете да таи нещо в себе си", каза още той. По думите на Рей, синът му просто е искал да бъде приет от всички, а е трябвало само той да се приеме такъв, какъвто е.

В понеделник десетки негови съученици го посетиха в болницата, където той бе на животоподдържащи системи. Вчера рано сутринта системите бяха изключени. Чрез акаунта му в Туитър семейството му написа: „Карлос най накрая намери покой. Благодарим на всички за подкрепата и молитвите. Моля ви, не забравяйте какво искаше той – СПРЕТЕ ТОРМОЗА".

Източник: http://snews.bg/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини