Мъж застреля четирима, докато... търсеше бившето си гадже

Мъж откри стрелба и уби четирима души, а други четирима са ранени. Става въпрос за два случая на стрелба в щата Тексас, като между тях обаче има връзка, съобщава "Скай нюз".

Първото нападение се случило в 10,30 ч. вечерта местно време в югозападно предградие на Далас. Стрелецът нахлул в къща, търсейки бившата си приятелка. Не я открил, но за сметка на това застрелял двама души и ранил още двама.

След това се преместил с колата си на 7 кмв друга къща в същото предградие. Там убил още двама души и ранил един. По информация на полицията преди да нахлуе в къщата, той активирал и взривно устройство.

Според някои източници част от жертвите са деца. Ранените са в критично състояние. Първоначално убиецът се опитал да се престори на жертва, но бил арестуван. Според полицията той спрял да стреля чак когато му свършили боеприпасите.

Местна телевизия пък съобщи, че мъжът имал татуировки, от които се разбирало, че е бивш военен. Подробности около случая засега няма. Предполага се само, че става въпрос за семеен скандал.

Източник: http://snews.bg/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини