Кърваво меле на пътя! Син уби баща си в жестока катастрофа

Двама души загинаха при зверска катастрофа. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Търговище. Инцидентът станал около 19.00 часа снощи на пътя София-Варна близо до разклона за с. Панайот Хитово, община Омуртаг.

38-годишният шофьор Р.Х. на сеат толедо навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал челно в „Хонда Сивик" с русенска регистрация. Толедото било собственост на бащата на водача. Зад волана на хондата пък бил К.С., на 38 години от гр. Русе.

Автомобилът "Сеат Толедо" е пътувал в посока Варна, а другият автомобил – в обратната посока. Намясто са загинали водачът на хондата и 61-годишният баща на шофьора на сеата, който се возил се на предна дясна седалка в автомобила. Р.Х. е настанен в ОАРИЛ на МБАЛ-Търговище с черепно-мозъчна травма и множество фактури, с опасност за живота му.

Телата на двамата загинали са приведени в МБАЛ Търговище за аутопсия. Причините за възникване на пътно-транспортното произшествие са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини