Вечно млада жена иска да остарее и не може. Това разбива живота й!

Жените харчат луди пари да заличат бръчките и да запазят своята младост. Обаче 47-годишната Ани дава мило и драго младежки гладката й кожа да се сбръчка. Родила е четири деца, а младостта не си отива и това разбива живота й. Сякаш някакво проклятие я преследва: мъжете я напускат, жените я смятат за вещица – добре че сме в XXI век, разказва таблоидът The Sun, цитиран от chudesa.net.На 24 години британката Ани Болтън се омъжва за своя връстник Кристофър. Всичко върви перфектно, но след 5 години започват дразги и причината е, че Ани сякаш не старее. Малко преди да навърши 30 години съпругът вече ревнува, защото след нея се обръщат младоците. Заради очебийната й външност, на Кристофър постоянно му подмятат, че се е хванал с прекалено младо момиче. Две деца и 8 години заедно не му пречат да я напусне, за да се отърве от злословията по свой адрес.

Ани трудно преживява разочарованието, останала сама с двамата си сина. Четири години след болезнената раздяла среща Браян, който е във възторг от младежкия външен вид на своята любима. Раждането на още две деца не оставя следи по лицето и фигурата й, а съпругът продължава да я боготвори.

Проклятието на вечната младост напомня за себе си, след като Браян навършва 42 години, спомня си Ани. Той се вбесява, когато го питат какъв й се пада – баща или по-възрастен брат. Така и този брак се разпада.

И последният опит да си уреди живота с 32-годишния Пол Смит се превръща в ужасен провал. Благочестивото общество осъжда връзката му с 47-годишната Ани и Пол се изнася, дори напуска града.

Проклятието на младостта пречи и на близостта й с порасналите деца. Синовете се дразнят, тъй като Ани изглежда толкова млада, че кара момичетата да странят от тях.

Отношенията с доскорошните близки семейства се рушат. Нейните приятелки завиждат, защото мъжете им нескрито я зяпат, сякаш са омагьосани. А 47-годишната жена всяка сутрин с надежда търси в огледалото поне една бръчка по лицето си, която да покаже, че се е освободила от проклятието, което я преследва, разказва The Sun.  

Източник: http://www.petel.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини