Домашно порно на ТВ звезда срещу войната в Сирия (видео)

Звездата на американската телевизия Алиса Милано реши да използва своята популярност, за да привлече вниманието на обществото към събитията в Сирия. За целта навършилата 40 години актриса избра доста нетрадиционен, но много ефективен начин. Преди няколко дни Милано написа в своя мрикроблог: „Кой ми открадна домашното порно. За да удържа ситуацията под контрол, ще трябва сама да го публикувам". Малко след това в мрежата се появи 2-минутен клип.

Видеото започва доста традиционно: Алиса и избраникът й се усамотяват в хотелска стая в мексиканския курорт Кабо Сан Лукас. Всичко е готово за страстната нощ: по стените горят безброй свещи, а леглото е посипано с розови листа.

Алиса решава да запечата любовната среща с видеокамера, но в порив на страстта двойката я побутва и в кадър се озовава включен телевизор. От сивия екран се вижда как водещият запознава зрителите с предисторията и събитията на гражданската война в Сирия.

Предаването обаче не слага край на заниманието на любовниците. То е съпровождано от страстни въздишки, а в окачено до телевизора огледало се отразява постоянно движещата се завивка, която не оставя никакво съмнение за това, какво се случва под нея.

Разпространяването на видеото предизвика противоречиви реакции. Едни смятат, че Алиса блестящо се възползва от стереотипите на мислене, за да привлече внимание към сирийската трагедия. „Милано доказа, че умът е секси", твърдят те.

Други обвинявам Милано в това, че тя способства за избухването на още една ненужна на американския народ война. Според тях, участвайки в сирийските събития, САЩ ще станат съюзници на най-големите си врагове - международната терористична мрежа „Ал Кайда".

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини