Вижте нападателя на красивата Виктория, издирват го (снимка)

Мъжът, когото полицията издирва във връзка с нападението над младата студентка Виктория Христова, се казва Салахедин Бин Аладин, пише "24 часа". Той е на 20 години и е от Алжир.

БНТ намери от свои източници снимката на предполагаемия нападател на момичето и я показа.

20-годишният кандидат-бежанец от Алжир, който наръга с нож 10 пъти студентка в центъра на София и избяга, е заснет от видеокамерите до централата на ВМРО. Камерите заснели цялото нападение на алжиреца на студентката по политология в Софийския университет Вики.

Във фаталната вечер тя била нощна смяна. След като петъчният поток от хора по оживената улица стихнал, Виктория седнала на стола си зад щанда. Около 2 ч на входа се появил младеж. След като влязъл в магазина, той се огледал няколко пъти, посегнал да вземе нещо от витрината, но след това се сепнал. Виктория го поздравила и попитала какво ще желае. Той обаче дори не я погледнал.

След секунди мъжът грабнал няколко неща от щанда пред нея и се обърнал. Тогава студентката се досетила, че може той да е крадец, и се развикала. Той обаче не спрял. И тогава Виктория метнала по него телефона си, за да го спре. Ядосан от опита й да опази стоката, алжирецът извадил нож от джоба си, обърнал се, хвърлил взетата стока и започнал да ръга момичето, съобщава "Стандарт".

Източник: http://www.snews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини