iPhone 6 помита всички с брутална визия! Вижте го!

Това ли ще е новият продукт на Apple?

В последните няколко часа в интернет се разпространява едно видео, показващо как ще изглежда новият iPhone 6. Интересното е, че този клип се появи още преди година, но сега отново предизвиква интерес.

Както при всеки нов продукт на Apple, и тук истерията е пълна. Малко са хората обаче, които се замислят дали пък този клип не е фалшив, дали не е просто опит за привличане на вниманието. Повечето потребители, които са го гледали, изпадат в шумен възторг от качествата на продукта, които са демонстрирани в клипа или пък започват да изтъкват недостатъците му. Истината е, че всеки адекватно мислещ човек веднага ще забележи, че това видео е фалшиво като силиконови подобрения във фолк певачка. Може би заради опцията за "изправяне" на телефона и използването му като прожекционен апарат, или заради виртуалната клавиатура... или заради всеобщата параноя, че докато от Apple не покажат продукта, всичко странично ще се счита за спекулация и опит за сензация.

Трябва да признаем обаче, че онзи, който е създал тази реклама на iPhone 6, се е справил наистина страхотно, защото е вложил доста усилия, за да успее да заблуди максимално хората, които ще гледат неговия клип. Вижте и вие клипчето и преценете сами доколко да се доверите на показаното в него.

Източник: http://div.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини