Нов скандал за "Мис Плеймейт"

Буквално седмица, преди новата плеймейтка да стане известна, конкурсът е опорочен за втори път. Първият шок дойде с разкритието, че надпреварата е предначертана и една от кандидатките - Вилиана, ще се окичи с първото място. Поради големия шум въпросната девойка си тръгна от надпреварата.

Сега, в навечерието на конкурса, организаторите са нарочили още едно момиче за изхвърляне. В официално писмо те твърдят, че Джулиана Гани "не само опитва да дискредитира събитието, но и името на една от най-големите и влиятелни марки в света - PLAYBOY".

Гани обяви във Фейсбук, че конкурсът е нагласен, а победителките вече са известни.

„С достойнство и гордо вдигната глава, заявявам,че няма да участвам в задкулисни машинации (в частност-"Miss Playmate")", пише Гани - "От доверени хора разбрах, коя ще е първа, както втора, че и трета дори! Носителка съм на две престижни корони и не смятам, че не мога да бъда оценена достойно, и че трябваше по този подъл начин да използват името ми. Не смятам, че аз, както и други момичета от формата, сме пълнеж на конкурса, който отдавна е нареден и нагласен. Вместо посрамена от целия този фарс, предпочетох да се откажа навреме от този цирк и да дам шанс на останалите "кандидатки". УСПЕХ,МОМИЧЕТА!!!"

Организаторите допълват, че ако гореспоменатата участничка не поднесе своите публични извинения към тях и не се откаже от лъжливите си твърдения в рамките на 24 часа, считано от днес 22 януари 2014г., 12.00ч. на обяд, тя ще бъде автоматично дисквалифицирана от конкурса и към нея ще бъде повдигнат съдебен иск според изричните правила на лицензодателя.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини