Две верижни катастрофи на АМ "Тракия", двама са загинали, петима са ранени

Около 6.30 ч. днес е съобщено за настъпили тежки пътни инциденти и в двете посоки на магистрала "Тракия" в района на 135-ти км, близо до пътен възел Войводиново. Осем автомобила, които са пътували към Бургас, са се ударили верижно. Според първоначалната информация двама души са загинали, а един е ранен.

От другата страна, в посока София, е станала катастрофа между 13 автомобила, при която четирима са пострадали. На място са изпратени екипи на Спешна помощ и служители от секторите "Пътна полиция" и "Престъпления по пътищата".

До приключване на огледите на двете местопроизшествия е затруднено движението и в двете посоки на автомагистралата. Пътят към Бургас е проходим, докато в района на Стара Загора автомобилите, пътуващи към София, се отклоняват по стария път за Пловдив.

В района на 137-ми км служители от РУП - Раковски спират трафика и го насочват през околовръстния път. Призовават се водачите на моторни превозни средства да се движат с ограничена скорост и с повишено внимание, като стриктно изпълняват указанията на полицейските служители.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини