Търсят се мераклии за доброволци на "Персенк Ултра`2014"

За миналогодишния ултрамаратон като доброволци се записаха 50 младежи. Тази година състезанието ще е по-мащабно и съответно ще са нужни повече ентусиасти.

През 2013 г. 50 момичета и момчета от Асеновград бяха част от екипа на Персенк Ултра. Безценни се оказаха както помощта им, така и спомените им. Тази година ултрамаратонът ще е още по-мащабен, така че и броят на нужните доброволци е по-голям. Идеални кандидати са планинарите, лекарите, спортистите и ентусиастите. Работата със сигурност ще е много и ще е доста продължителна. Важно е да се отбележи, за да прецени всеки добре възможностите и времето си - в зависимост от пункта, на който ще бъдат разпределени доброволците, събитието може да отнеме от няколко часа до 2 денонощия. Задачите и отговорностите им ще са свързани с поддържане на пункта зареден с храна и вода, помагане на състезателите, записване времето на преминаване и в случаи на нужда - помощ при по-тежки физически състояния на маратонците и дори претърсване на района, в случай на изгубени състезатели.

Могат да се регистрират до 4 души едновременно, като груповите регистрации ще бъдат взети под внимание при разпределянето по пунктове.

Желаещите да станат част от емоцията на ултрамаратона и да бъдат полезни в организацията, могат да се регистрират ТУК.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини