Девойка с комоцио, двама мъже ранени при челен сблъсък в Смолян

18 годишна девойка от Смолян сериозно пострада при тежък челен сблъсък между „Алфа Ромео“ и „Фиат“, снощи в квартал „Каптажа“ в Смолян. Момичето е с комоцио и травма на главата и е настанена за лечение в МБАЛ – Смолян, без опасност за живота. Ранени са и двамата шофьори на автомобилите, като според очевидци на сблъсъка инцидентът по чудо се разминал без жертви, заради високата скорост, скоято се движел спортния автомобил.

Индцидентът е станал в сряда около 19.15 ч. на ул. “Невястата”, а зад волана на лекия автомобил “Алфа Ромео”, бил 20 годишният смолянчанин И. Т. , с когото пътувало и пострадалото момиче.

Заради високата скорост и мокрия от обилните валежи път, колата излиза от лентата и се забива в идващия насреща „Фиат“. При удара е пострадал и младият шофьор на „Алфа ромео“-то, който е с охлуни рани на крака и главата. Водачът на “Фиат” -а също е леко ранен - с охлузни рани на десен крак и главата. Според очевидци на сблъсъка скоростта на спортното возило е била много висока.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група при ОД МВР и РУП – Смолян, а по случая е образувано е досъдебно производство.

СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини