С футболен турнир Младежко ДПС-Кърджали каза: Равен достъп за младежите от Гулийка

Младежите от квартал „Гледка“ спечелиха футболния турнир, организиран от Общинския съвет на Младежко ДПС-Кърджали. Спортното състезание се проведе по случай 17 май – Ден на българския спорт. Във финалния двубой шампионите надвиха сборен състав, сформиран от Кърджали. В турнира участие взеха млади хора от различни квартали на областния град, както и от околните села. Участниците излязоха на терена с тениски на ДПС с надпис: „Равен достъп за младежите от Гулийка“.  По този начин те отправиха послание за равни възможности за развитие на младите хора в България. Инициативата им бе подкрепена от областния лидер на младежите от ДПС Байрам Юзкан и зам.-областния председател на Младежко ДПС Айджан Ахмед.

Както е известно, спортното министерство осигури средства за изграждането на спортна площадка в крумовградското село, където се намира  едно от най-големите средищни училища в региона.

От името на Общинския съвет на Младежко ДПС председателят му Кадир Мустафов награди победителите с нови екипи и футболни топки, като им пожела много нови успехи в бъдещето. 

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини