Айляк Фест (I Like Fest) в Пловдив за четвърта година


През последните петък и събота на август Пловдив отново ще приветства "Айляк Фест" (I Like Fest). Датите са 29-30 август, мястото - Младежкия хълм. Фестът, който е четвърти поред, ще се вихри между 14 ч. и 2 ч. след полунощ и в двата поредни дни.

Подготвена е тематична музикална програма - "етно айляк" и "клубен айляк". Хедлайнер на първата вечер са излъчените като победители от сръбският фестивал в ГУЧА - "Кристиан Азирович Оркестър". Музикантите завоювали първото място на ГУЧА`2013 , идват в Пловдив специално, за да пренесат духа на ГУЧА сред града на тепетата. Участие ще вземе и популярната акустична формация ОРАТНИЦА, а вечерта ще бъде озвучена и от проекта на Иван Шопов - Balkansky dj set, който изследва срещата на електронния авангард с етно звуците от балканските страни. Участие в първият ден ще вземат още Митко Таралежков + BGGZ Rubbit & Невен.
Водещото име във втората вечер е нашумялата банда Smallman, която ще представи аудио-визуално шоу. Тук се включват асеновградската Plastic Bo /punk & ska/ и пловдивската група Gabana. В този ден ще се изяви на сцена и родния реге-дъб експериментатор с артистичен псевдоним Sofia Dub Club. Вечерта ще бъде завършена с пловдивското електронно дуо Soundforia последвани с двучасов дръм енд бейс сет от дойена на родната дръм енд бейс сцена - Targy от Hard Music and Sounds United.

Освен музикалната програма айляк фестът включва още игри, работилници, пазар с ръчно изработени бижута и тематични изложби.

Билети за лудницата, търсете в мрежата на EVENTIM или в офлайн касите - OMV, USIT COLOURS , Германос Телеком , Касата пред община Пловдив , Мюзик Център ул. "Отец Паисий" 3, Пикадили, Technomarket.

Цените са 10, 12 и 15 лв. на предварителна продажба, и 15 - 20 лв. в дните на събитието. Първите 300 билета за ден са на цена 10 лв., а първите 300 двудневни са на цена 18 лв.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини