За последните 24 часа: Двама загинаха, четирима са в болница след тежки ПТП в Пловдивско

Двама загинаха, а други трима са със сериозни наранявания след две тежки катастрофи вчера в Пловдивско. Първият инцидент е станал около 3.30 ч. на Вълев мост между Кричим и Стамболийски. Поради движение с несъобразена скорост Пежо излязло вляво извън пътя и се блъснало в дърво. 33-годишният шофьор, който е от Стамболийски, е издъхнал намясто.

Второто тежко произшествие е настъпило същия ден около 23 ч. на пътя между Бяла река и първомайския квартал "Дебър". Всички участници в него са от Пловдив. При изпреварване Ланчия, управлявана от 35-годишната М.К., навлязла в лентата за насрещно и се врязала в Рено Канго. В резултат на сблъсъка е загинал 53-годишен пътник във Реното, а 28-годишният шофьор и още един мъж на същата възраст са транспортирани в болница. Хоспитализирана е и 25-годишна жена, която пътувала в Ланчията. Според първоначалната информация състоянието и на тримата пострадали е тежко.

Още един е пострадал на пътя в областта. Моторист бе ранен при пътен инцидент между асеновградските села Горнослав и Орешец. Към 17 ч. вчера 43-годишният софиянец се движил с несъобразена скорост с мотоциклет Каджива. При остър завой навлязъл в лентата за насрещно движение и блъснал Опел, шофиран от 39-годишна жена от Марково. Мъжът е настанен в болница без опасност за живота. Взета му е кръвна проба за алкохол. Водачката е тествана с дрегер, резултатът е отрицателен. По случая е образувано досъдебно производство в РУ – Асеновград.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини