Кабинетът назначи кадри на ГЕРБ за областни управители

Проверени кадри на ГЕРБ назначи правителството за областни управители в пет области, съобщи БГНЕС.

Решението е за назначаване на нови областни управители на Благоевград, Пловдив, Русе, Монтана и Плевен беше обсъдено на днешното заседание на служебния кабинет. Имената на новите управители бяха съобщени от служебния премиер професор Георги Близнашки.

Според официалната информация от "Дондуков" 1 бъдещите губернатори – Димитър Димитров, Розалин Петков, Симеон Иванов, Нина Петкова и Бойко Балтаков, притежават опит в административното управление и мениджмънта, част от тях вече са били заместник областни управители.

Справка показва, че Димитър Димитров, който ще поеме областната управа на Благоевград, е бивш директор на Благоевград БТ в периода 1999 -2000 година. Бивш кадър на ГЕРБ ще е областен и в Пловдив - Розалин Петков е бивш зам. областен управител и сегашен заместник-кмет в града под тепетата. Русе ще се управлява от Симеон Иванов, досегашен секретар на областната администрация. Втори дубъл на поста ще има и областният на Монтана - Нина Петкова беше на този пост временно от юни 2013 година до февруари 2014 г. Бивш зам. областен управител поема Плевен. Това е арх. Бойко Балтаков.

Източник: http://www.24chasa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини