Появи се първата снимка на Nexus6

Google и Motorola само след броени часове ще представят официално дългоочаквания смартфон Nexus6, заедно с новия таблет Nexus 9. Ubergizmo съобщава, че вече  можем да добием представа как ще изглежда първото устройство благодарение на популярния блогър @evleaks, който е използвал своя акаунт в Twitter, за да публикува първото изображениe на Nexus 6.

 Смартфонът ще бъде най-големият от тази гама досега, тъй като ще ни предложи 5.9-инчов дисплей с QHD разделителна способност от 2560х1440 пиксела. Снимката също така ни разкрива, че Nexus 6 вероятно ще има метален корпус, а бутоните за отключване и навигация на звука са разположени в централната част на дясната рамка. Моделът ще се захранва от мощен Snapdragon 805 процесор на Qualcomm, който е с четири ядра, работещи на 2.65GHz и е допълнен от Adreno 420 графичен чип.

 Другите технически спецификации включват 3GB RAM, 32GB вградена памет, 13-мегапикселова камера с автофокус, LED светкавица и оптична стабилизация на изображенията. Nexus 6 ще работи с Android L и ще поддържа LTE, NFC, Wi-Fi 802.11ac, като бъдещите му собственици също така ще могат да го зареждат безжично. Само след няколко часа ще разберем повече детайли за новата мобилна платформа на Google, таблета Nexus 9 и ще научим колко пари ще струват предстоящите устройства на компанията.

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини