2-годишно момиченце зверски нахапано в ясла

Момиченце на годинка и 8 месеца е било зверски нахапано в яслата, разказа по Би Ти Ви майка му Мария Маркова.

Към 10 ч вчера сутринта от 8-о ОДЗ в район "Красно село" се обаждат на жената, за да й кажат, че в яслата е имало лек инцидент. Персоналът обаче я успокоява, че детето има леки наранявания и няма нужда майката да го прибере.

Когато тя отива да вземе дъщеря си Никол в 17 ч, се ужасява при вида на няколко ухапвания по ръцете и по гърба и по рани върху лицето, край устната и под окото. Веднага е завела детето на кожен лекар, който също не е успял да каже от какво е раната на лицето.

"В яслата са деца до 3-годишна възраст. Едва ли могат да си причинят едно на друго подобни тежки наранявания", казва Галина, лелята на момиченцето.

Обяснението на леличките в яслата е било, че децата са били сложени на гърнетата, а те са отишли да вземат памперси от съседната стая. В този промеждутък се е случил инцидентът с Никол.

Майката и лелята на момиченцето ще отидат да извадят днес медицинско удостоверение от Съдебна медицина, след което ще се срещнат с ръководството на яслата, за да получат някакво обяснение за случая.

"В групата са 25 деца. Не би трябвало да бъдат оставяни без надзор. Та те са в яслата много повече часове, отколкото с нас", каза майката на Никол.

Източник: http://www.24chasa.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини