Първи трейлър на Dragon Blade с Джеки Чан, Джон Кюсак и Ейдриън Броуди (видео)

За невероятната кариера на Джеки Чан периодично чуваме нещо забележително. Понякога казват, че щял да се пенсионира, но той става декан на нова медийна академия в Ухан. Очевидно няма намерение да слиза от екран. Последният мащабен проект с негово участие е на два езика - мандарин и английски (ако не броим латинския). Във филма "Острието на дракона" (Dragon Blade) участват още големи имена отвъд океана - Джон Кюсак, Ейдриън Броуди, както и големи китайски звезди, които по разбираеми причини не познаваме.

Премиерата на "Dragon Blade" в Тайван и Китай бе на 18/19 февруари, а за останалата част на света датата на излизането на екран на историческия екшън не се споменаваше досега. Филмът за сблъсъка на империите на пътя на коприната е с бюджет 65 млн долара. От Китай приходът му е 120 млн. долара, на 12 март е тръгнал и в Хонконг. Това е една от най-скъпите продукции снимани някога в Китай.

Ейдриън Броуди харесхаме много в "Гранд хотел Будапеща", но сега има страховита роля и в трейлъра срещаме смразаващия поглед на римския консул Тибериус. Джон Кюсак играе генерала-ренегат Лусиус, Джеки Чан е командир на отряд, който охранява Западните граници.

Според фейсбук страницата на Lionsgate, американската премиера на историческия екшън ще бъде на 4 септември. За останалата част от света не се уточнява. Но в мрежата вече е пуснат официален трейлър. И макар рейтингът в IMDB да не е от най-високите, едва ли ще сте сдържим да не видим с очите си защо. В крайна сметка никак не е лесно да се угоди на публиката в две империи...

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини