Черен ден за БГНЕС: Заради тежко ПТП с колеги, агенцията спря работа

Поради възникнал тежък пътен инцидент с наши колеги, информационна агенция БГНЕС спира работа. Днес няма да бъдат публикувани новини. Това написаха от агенцията в официално съобщение на сайта си.

Единият от пострадалите в катастрофата на главен път Е-79, е издъхнал в болницата, съобщи ПИК. Жестокият сблъсък с кола на колеги се разигра на разклона за Ловеч. Миниванът на журналистите от БГНЕС се е сблъскал с друг автомобил, а диджей Теди Джорджо помогнал на пътниците в двете коли да бъдат извадени.

Ето и официалното съобщение на пресцентъра на МВР: "Тежка катастрофа е възникнала и тази сутрин към 08.45 часа на пътен възел Абланица. По първоначални данни инцидентът е станал между два леки автомобила Пежо Партнер. При удара пътниците и шофьорите на двете коли са се оказали заклещени вътре, което наложило спешната намеса на спасители и пожарникари. Четиримата ранени били откарани в Ловешката болница, където малко по-късно е загинал единият от ранените. Медицински екипи се борят за живота на други двама пострадали от тежката катастрофа. На място е извършен оглед, причините за инцидента са в процес на изясняване."

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини