Левски и Апоел си стиснаха ръцете за Мечо и Топчо

Ръководствата на ПФК Левски и шампиона на Израел Апоел (Тел Авив) постигнаха съгласие относно преминаването на Елин Топузаков и Димитър Телкийски в израелския тим, съобщава официалната страница на "синия" клуб.
В тази връзка двамата футболисти ще пътуват за столицата на Израел в близките дни, за да бъдат подложени на медицински тест и да договорят личните условия по контрактите си.

В момента Апоел (Тел Авив) малко изненадващо е на последното място в местната 12-членна Премиер-лига само с 1 победа след 13 изиграни кръга. Отборът участваше и в турнира за купата на УЕФА, където постигна една победа в своята група - с 2:1 над Хетафе като гост. В последната си среща обаче футболистите на треньора Нир Левин бяха разбити с 3:1 на своя стадион Блумфийлд от датския Олборг и след това бяха засипани с критики от медиите за липса на отборен дух и колективизъм, както и в ниска класа.

В този отбор през лятото можеше да заиграе и нападателят Тодор Колев, но Славия предпочете да го продаде на германския втородивизионен Алемания (Аахен) въпреки по-добрите финансови условия на израелците.
Източник: netinfo.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини