Топ 5 на мъже под чехъл

Мъжете по принцип са смятани за по-силната и по-успяла половинка от чове­чеството. Това правило обаче не важи за господата в настоящата ни класация. Те по-скоро могат да бъдат окачествени като „мъже под чехъл", чиято съдба е определила да живеят в сянката на популярните си половинки. И дори да бъдат издържани от тях. Петте двойки, в които женската страна е особено сил­но изразена и доминираща.


Цветин на Камелия


Голяма част от фолкпевиците се фукат с гаджета ми­лионери, които изпълняват и най-малката им прищяв­ка, обсипват ги със скъпи подаръци и ги развеждат по екзотични екскурзии.

Не е такъв случаят с фолкдивата Камелия. Вече 12 години тя живее с при­ятеля си Цветин. Двамата обитават просторна къща в столичния квартал „Банишора" и според певицата се радват на доста разнообра­зен сексуален живот. Каме­лия не спира да тръби колко разкрепостени са двамата в леглото, докато самият Цве­тин предпочита да държи себе си далеч от светлина­та на прожекторите.

Той плътно придружава известната си половинка по участия и партита, като изпълнява функциите на шо­фьор, озвучител, реквизитор, та дори и на бодигард. На практика се е превърнал в служител на Камелия, на когото тя плаща, като го издържа финансово. Певи­цата многократно е призна­вала в свои интервюта, че подпомага своя възлюбен материално и изпълнява прищевките му.

„В нашето семейство аз нося парите", отсича из­пълнителката. Това явно не представлява проблем за покорния Цветин, на когото му идва добре дошъл фа­ктът да живее на гърба на своята половинка. Той се съгласява с всичко, което тя каже, и приема съвсем спокойно еротичните й яви.



Коцето на Райна





Истината за връзката между Коцето и Райна излезе наяве в пър­вия сезон на ВИП брадър. Тогава всички се убеди­ха, че певицата категорично се вписва в опреде­лението „люта македонка" и без капка свян командори и хока своя възлюбен пред цяла България. Коцето пък от своя страна непрекъснато обгръщаше с внимание своето „пиле" и се държеше като мъж под чехъл. Всъщност поведението му е оправдано - благодарение на Райна той създаде поре­дица от хитове, а накрая дори успя да се уреди в „Пайнер" и да подпише договор с най-голямата музикална компания.

Изпълнителят на „Черна роза", изглежда, е най-хитрият мъж в нашата класация, тъй като успя да извлече доста дивиденти от популярността на своята приятелка. Благода­рение на нея той спечели първото място във ВИП брадър, постигна успехи в кариерата си и се радва на все повече фенове. Във фолксредите обаче не спират да припомнят кой го направи това, което е в момента.


Tачо на Жени





Името Стефан Манов си­гурно не говори нищо на много хора. Всъщност това е истинското име на т.нар. Тачо и единственото нещо, с което той стана известен, е, че през лятото вдигна пищна сватба с Жени Калканджиева. За Тачо не може да се каже много, освен че в името на славата доброволно се съ­гласи да мине под венчило с красавицата. Двамата твър­дят, че са безкрайно влюбе­ни, но още преди женитбата тръгнаха слухове, че той е поредната играчка на манекенката. В последно време интересът около нея беше позатихнал и чрез шума око­ло сватбата тя отново успя да привлече вниманието към себе си.

Тачо не си и въобразява, че може да излезе от сянка­та на Калканджиева, това, че е неин официален съпруг, му е напълно достатъчно. Освен това 22-годишният младеж изобщо не може да се мери с възможностите на останали­те мъже в живота на хубави­цата. В момента той е просто един консуматор на блага.



Дачо на Софи


Циганската сапунка на Софи Маринова вече 2 годи­ни е основно забавление за хайлайфа. Връзката на певи­цата с доведения й син Дачо, който от кубчетата „Лего" посегна към деколтедо на мащехата си, е известна на всички.

Повече от ясно е; че Софи е доминиращата половинка в тази връзка. Кариерата на певицата просперира, а Дачо я обслужва всячески - и сексуално, и битово, и творчески. В светските сре­ди дори го наричат „домаш­ния любимец" на Софи, тъй като тя му избира дрехите и му нарежда как да се държи в обществото. Редовно на светски приеми се чува писк­ливият глас на Софи: „Дачо-о-о, не яж с пръсти, бе, има прибори за тая работа" или пък „Хайде, бебе, върви да ми налееш едно уиски4. До­бродушният Дачо мълчаливо изпълнява всяка команда на Софи. Грижи се и за своя по-малък брат Лоренцо, който му се пада доведен син.

Прословутата сватба меж­ду двамата влюбени обаче така и не се състоя. Ще ви­дим дали през 2008-а ром-ската двойка няма да чуе Менделсон... или по-скоро „Леели каручка" или каквато там чалга се слуша.


Тишо на Венета


Водещата на „Горещо" бе напът да остане стара мома за­ради чепатия си нрав, когато внезапно на хоризонта се появи Тихомир от Биг брадър. Връзката им беше обект на какви ли не коментари и клюки, двамата ту се разделяха, ту се съби­раха, като към днешна дата отново са заедно и твърдят, че любовта им е по-стабилна отвсякога.



В тази връзка Венета определено е по-силната половинка във финансов план. Тя умело се възползва от слабите стра­ни на Тишо, за да го прикотка до себе си. Двамата живеят в апартамента, който Венета лично купи със спечелените пари от телевизионната игра „Сделка или не". Благодарение на нея Тишо също се превърна в медийна звезда и донякъде успя да развие ресторантьорския си бизнес.

Венета редовно удря по някой звучен публичен шамар на Тишо с интервютата си. „Всичко съм постигнала сама в жи­вота", „Вместо мен да ме издържат, аз крепя дома", „Кога ли и аз ще намеря мъж, който да ми подари нещо - досега дори парфюм не са ми давали", и прочее уж спонтанни реплики, всъщност са камъни в градината на Тишо.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини