Ивена съчетава крайностите в бляновете

Ивена засне клип към най-новата си песен "Няма да ти позволя". Във видеото тя демонстрира няколко нетрадиционни визии. Изпълнителката на "Ара Мюзик" разбива всички клишета и показва, че може да бъде секси по безброй начини.

Режисьорът Деян Миличевич, с когото Ивена работи за трети път, сега е предпочел да покажа хубавицата по един доста провокативен начин. В част от кадрите тя влиза в ролята на "строгата господарка" и се превъплъщава в образа на учителка. Тя "преподава" на четирима симпатични младежи, в чиито фантазии със сигурност присъства на водеща позиция.

Втората й визия я разкрива като фаталната жена - предизвикателно черно облекло и тежък грим и при това е застанала пред автомобилни гуми, което загатва за другата най-голяма слабост на мъжете (след жените, разбира се) - колите.

В третата визия тя е представена като малко невинно момиченце, което още не знае нищо за живота и за да илюстрира това по-добре режисьорът е избрал да я снима в детска стая.

В четвъртата си роля тя вече е предизвикателна лолитка, която осъзнава своето влияние над мъжете, но същевременно обича да ги примамва с акцентирането върху детската си невинност.

Макар безкрайно различни една от друга четирите визии все пак имат нещо общо и това са мъжките фантазии. Като почнем от фаталната жена, преминем през палавата малка лолитка и стигнем до строгата господарка - това са все образи, които според проучвания по темата намират място в бляновете на всеки средностатистически представител на силния пол.

Ивена също е доволна от хрумванията на режисьора и резултата. "Харесва ми как се получи. Никога не съм показвала толкова крайни и различни визии в един клип. Мисля си, че мъжете ще бъдат много щастливи, когато го гледат, защото сега показвам точно това, за което всеки един от тях мечтае и търси - жена, дете и дявол в едно", смее се чаровницата.

Безспорно съчетанието на крайностите в клипа "Няма да ти позволя" е доста интересно. Най-смелата идея обсече е синята перука. В началото Ивена доста се смутила, но все пак изяло се доверила на режисьора.

"Бях много скептично настроена да се снимам със синя коса. Обаче като се замислих, установих, че ще е много интересно, много различно и ще направи впечатление. Всички колежки се показват с дълги до кръста коси, с къдрици, без къдрици... Но вече доста почват да се уеднаквяват визиите им. Ето защо аз направих нещо съвсем различно. Надявам се да допадне на феновете ми", аргументира се Ивена.

Песента "Няма да ти позволя" е дело на сръбския композитор Ромарио. Текстът е създаден от Снежана Григорова, а аранжиментът е поверен на Михаил Бургуджиев. Песента ще бъде включена в предстоящия албум на изпълнителката, който ще бъде факт през 2008 година.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини