Албена Вулева имала връзка с депутат от БСП

За мъжете в живота на Албена Вулева се носят какви ли не слухове и легенди. Самата водеща рядко открехва завесата над личния си живот. Малцина са тези, които са запознати със завоеванията й на любовния фронт. Най-голяма публичност получи последната й връзка с културиста Недик, с когото са колеги и водещи в една и съща телевизия - СКАТ.



Албена се омъжва съвсем млада за бизнесмена Валери Вулев, чиято фамилия ползва и до днес. Тогава тя е едва на 19 и кариерата й на телевизионна водеща е все още само мечта. Любовните трепети вземат връх над разума и трезвото мислене. „Ако ме питате защо се омъжих, не мога да ви кажа. Зададох си същия въпрос още на следващия ден след сватбата и не намерих отговор. Мисля, че това беше едно прибързано решение. Голяма патка съм била!", споделя Вулева историята на своя брак. А тя е съвсем кратка. Съвместното съжителство на семейство Вулеви се оказва трудно. В молбата за развод е посочено класическото „несходство в характерите." Дали наистина несходството е било така непреодолимо или е имало други, по-тежки причини за раздялата, остава загадка.


Днес водещата споделя, че е в добри приятелски взаимоотношения с г-н Вулев, който е някакъв фактор в държавната администрация. „Въпреки развода, аз все още нося фамилията му. Нямаме конфликт по между си. Имаме общо минало, но за общо бъдеще и дума не можеше да става.", категорична е Албена. След раздялата си с Валери, тя решава да се отдаде на кариерата и постъпва на работа в телевизия „Евроком" като парламентарен репортер. Там се сближава с настоящата водеща на „Горещо" - Венета Райкова, с която днес се подминават като пътни знаци, ако се засекат някъде. Интересна подробност от този период в живота й е връзката й с неин колега от телевизията. Двамата дори имат кратко съвместно съжителство. Из коридорите на „Евроком" днес се носят слухове, че Венета Райкова също имала апетити към въпросния младеж и дори успяла да преспи с него под носа на колежката си. Това в последствие се оказва основния повод за разрива във взаимоотношенията между двете блондинки.


Покрай работата си Албена се запознава с много представители на народната власт. Почти всеки ден тя е в парламента и следи за последните новини и събития от там. „Още тогава си бях нахална. За един журналист това е наложително, иначе нямаш никакъв шанс, веднага ще те изместят", споделя своите възгледи за журналистическата професия Вулева. С присъщия си чар и известна доза наглост, напористата репортерка се запознава лично с доста от родните депутати по онова време. Тя дори има свалка с представител на БСП. Първоначално между двамата има само симпатия, но после всичко прераства с бурен флирт. Депутатът често устройва на Вулева приятни изненади и дори й изпраща цветя в офиса на „Евроком".


Своя връх в кариерата Албена достига като водеща на предаването „Сигнално жълто" в СКАТ. Носещите се слухове гласят, че устатата блондинка е била в доста топли взаимоотношения с шефа на медията и именно затова се е уредила със собствено предаване. Това обаче е невярно, а слуха е пуснат от завистници, които не могат да се примирят, че Албена се превръща в знаменитост, макар и с отрицателен знак. Вулева има авантюра и с як мъжага, който изпълнява ролята на нейн бодигард известно време. Заварката става в курортен комплекс „Слънчев бряг", където блондинката отсяда с екипа си през месец август. Там тя събира за „Сигнално жълто" папарашки кадри на препичащия се по плажа роден елит. Връзката й с мускулестия гард трая не повече от 2 месеца.



Преди няколко години Албена качва доста килца, което я мотивира да се занимава активно с фитнес. Така тя пренасочва интресите си към доста по-атлетични мъже. Фитнесът я събира и с настоящият й партньор Недик. Той е водещ на предаване за спорт и културизъм по телевизия СКАТ. Вулева търси от него съвети и компетента помощ. Отзивчивият атлет веднага изготвя фитнес програма и се наема лично да следи за стриктното й изпълняване от страна на водещата. Искрата между двамата се разпалва. Към днешна дата те не се притесняват да демонстрират открито връзката си. В същото време Албена не спира да тръби, че си търси богат мъж, който да я издържа. Дали вижда в лицето на Недик този „богат мъж", само времето ще покаже.

Източник: hotnews

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини