5 ЗВЕЗДИ, КОИТО ПОБЕДИХА РАКА

Актьорът Иван Балсамаджиев се изповядва за духовната промяна, настъпила в него, след като разбира, че Господ и лекарите му подаряват още дни. Хумористът залинява от рак на дебелото черво, но се оперира навреме, преди болестта да е станала нелечима. Чрез йога и природосъобразен режим Балсама възстановява тонуса си и се връща към обичайното темпо.


Още една Маргарита – естрадната певица Маргарита Горанова, разделя живота си на „преди" и „след" онкологичната операция. Изпълнителката на „Песен за двама ни" не пропуска да благодари на лекарите, които я спасяват. Артистката признава, че преди да се поздрави с успех в жестоката битка с тежкото заболяване, мислено се е прощавала с най-близките си и с публиката, мислейки си за най-лошото.


Влади Въргала никога не се е разболявал от рак, но е правил изследвания заради сериозни съмнения именно за тази болест, която медицината все още не е овладяла 100 процента. „Това бе най-тежкият период в живота ми- Преосмислих много неща. Оттогава съм като новороден признава шоуменьт.


Телевизионната журналистка Маргарита Михнева живее втори живот, след като се оперира от рак на гърдата в Италия. Дамата се чувства пълноценна и в личен, и в професионален смисъл и все така е в преследване на конфликтните точки в обществото.


Изненадващо от хорските очи се скрива за известно време актьорът Николай Николаев, на когото хлапетата преди 30 години лепнаха името „бате Николай". Налага му се да поведе битка срещу коварната болест и да легне под скаллела. След излизането си от болницата актьорът напуска апартамента си на Орлов мост и се пренася в къща сред природата и далеч от „безумната тълпа".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини