МЕГАЗВЕЗДАТА ИВАНА Е ТВЪРДО АУТ ОТ „ПАЙНЕР"!

"Тежката артилерия на фолка" Ивана е свалила над 10 килограма и продължава продължава с титаничните си усилия да се вталява. За да не разкрие разрива си с фирмата-майка „Пайнер" Ивана е пуснала официална версия за пълната си промяна - че иска да е в топ-форма за промоцията на новия си албум. Клюкарската версия пък гласи, че изпълнителката на "Да падат дрехи и задръжки" се е подложила на зверска диета, за да не изпусне новото си завоевание - пловдивски милионер, около когото постоянно пърхали млади кльощави "златотърсачки" – клюка, пусната в обръщение отново от Ивана, която иска да замаже очите на Митко Пайнера, че прибира хонорари, за които той и хал хабер си няма. Като я хванат в крачка – гаджето го е подарило….

Истината е друга. Певицата не получи нито една номинация в нито една категория за мартенския концерт на списание „Нов фолк".
„Колкото е получила - получила е. Стига й толкова, има си ред", заповядал босът на „Пайнер" Митко Димитров.


Семейство Димитрови вече не виждали никаква перспектива в Ивана и затова заръчали да не се дава повече никакъв стимул на айтослийката. Освен това Митко Пайнера таял лична обида за това, че Ивана изкарва пари, които влага в недвижими имоти и явно нещо отчетът за приходите и разходите й се е объркал.
Фактът, че две поредни години тя закрива концертите на телевизия „Планета" в НДК, пък доведе до конфликт с примата Глория.
Отказът на Пайнера да й даде някаква награда се счита за началото на края на певицата Ивана.

Очаква се тази година куп награди да вземе мъжемелачката на чалгата Галена, която в момента е най-желаната изпълнителка.
За да запази мястото си във фирмата, Ивана на няколко пъти се подлагала на изсмукване на тлъстините от тялото си, сподели нейна близка колежка.


Изпълнителката на „Шампанско и сълзи" била .страшно притеснена от ултиматума на боса си инж. Митко Димитров: „Ванче, или влизаш във форма, или си тръгваш! Няма да държа бурета в мойта фирма!
Няма да напълним „Пайнер"с готвачки, ясно ли ти е! Все пак сме в шоубизнеса".


„Е, какда свали килограми, като на едно сядане изяжда по една тава агнешко", подметна ехидно нейната колежка, с която имали няколко съвместни участия. От около месец Ивана е на почти пълен глад.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини