Motorola анонсират нов мобилен телефон с 5.0-мегапикселна камера

Затруднената напоследък американска мобилна фирма Motorola се въздържаше от сериозни анонси по време на Mobile World Congress 2008 и CeBIT 2008. Според последните слухове обаче фирмата е запазила всичките си най-интересни анонси за изложението CTIA Wireless 2008, което ще се проведе между 1 и 3 април в Лас Вегас.

Очаква се в началото на април Motorola най-после да анонсират нов мобилен телефон, създаден в партньорство с Kodak. За устройството с кодово име X PIXL и евентуален индекс Z12 е известно, че разполага с 5.0-мегапикселна камера с автофокус и е реализирано в форм-фактор моноблок с виртуална клавиатура (като при Motorola ROKR E8).

Със сигурност на това изложение ще бъде представен и смартфонът Motorola MING 2 (A1600). Този телефон използа Linux-базирана операционна система. По непотвърдени данни той ще предложи на купувачите 3.2-мегапикселна камера с автофокус, A-GPS, Wi-Fi и Bluetooth 2.0.

На това изложение се очаква и представяне на наследника на бизнес-смартфона Motorola Q9, разполагащ с QWERTY клавиатура и операциона система Windows Mobile. Следващият бизнес-моноблок на фирмата не особено изненадващо ще се нарича Motorola Q10. Носят се слухове, че на CTIA Wireless 2008 ще бъде представен и новият слайдер Motorola ROKR E10.
Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини