Plextor с две нови топ записвачки

Лидерът в производството на компютърни записвачки и четци - Plextor, представи два нови модела мултифункционални устройства, които спокойно могат да се нарекат от следващо поколение.


Първият модел с PX-B920SA, който в общи линии представлява All-in-one. Записвачката може да записва Blu-Ray дискове от еднослоен и двуслоен формат при скорост от 4х за първия, може да чете вече умрелия HD DVD формат, а паралелно с това записва всички останали видео медия - DVD и CD, включително DVD-RAM. Записвачката работи посредством SATA интерфейс, има 4MB буфер и популярната екстра Lightscribe, което позволява да гравираме дисковете по наше усмотрение. Второто устройство е PX-B300SA и за разлика от първото, може само да чете Blu-Ray и HD DVD медии. Това обаче не му пречи, също като старшия модел, да записва всички останали медии на пазара, при това на завидни скорости.


И двете записвачки са с по една година гаранция, като в комплекта идват нужните кабели, както и доста голям набор от софтуер, включително InterVideo WinDVD 8, Ulead MovieFactory 5.5 SE, и Burn.Now 4.5 SE. Първият модел е наличен на цена от 600 долара, а втория от 500
Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини