Лепа Брена гръмва бушоните на столичния хайлайф

Най-голямата музикална легенда на бивша Югославия Лепа Брена ще продължи традицията на "Най клуб". След Кати Гарби, Цеца Величкович и Горан Брегович време е на класичката в жанра да постави на изпитание издръжливостта на родните бохеми.

Датата е 16 април, но свободните места са на привършване. Лепотицата пристига заедно с оркестъра си "Сладки грех" и ще гръмне бушоните на виповете с двучасово мегашоу.

Лепа Брена идва ден по-рано, за да актуализира спомените си от столицата и да посети някои от най-рейтинговите ресторанти. Специално за нея вече е планиран стилен обяд в гръцкия "Кумбаре" и руския "Москва", като в никакъв случай дамата няма да пропуска и традиционната българска кухня. Любимата храна на певицата е суши, а домакините са й подготвили още специални кулинарни изненади.

"Не обичам обаче да стоя до полунощ, защото така автоматично пропада и следващият ден. Не си падам по шума и хард музиката. Може би затова нямам любима кръчма в Белград. Когато съм в Лондон, със съпруга ми Боби посещаваме "Ноб" - тихо място с отделна зона за непушачи.

Преди 18 години фолк иконата постави рекорд именно в България, като събра 100 000 души на концерта си на стадион "Васил Левски". По нейни думи това е един от най-щастливите моменти в живота й.

През 1988 г. баба Ванга й предсказва грандиозния успех, а две години по-късно и по какво да познае мъжа си, като й казва, че ще бъде човек в бяла униформа. Слободан Живойнович е легендарен сръбски тенисист. В момента и двамата се занимават с бизнес и управляват няколко различни фирми.

Нейна е телевизията "Пинк", покрай която се разигра огромен скандал неотдавна. Замесена бе друга легенда на сръбската музика Цеца Величкович. Всякакви нейни изяви и клипове са забранени заради подозрения, че е замесена в опита за отвличането на президента на телевизията.

Най-голямата болка в живота на сръбкинята е, когато отвличат сина й и искат откуп от 2 млн. марки. Това по нейни думи са най-ужасните 6 дни, в които не е знаела дали детето изобщо е живо.

Лепа някога мечтае да учи медицина, но поради финансови проблеми е принудена да работи. Един ден случайно засича оркестър "Сладки грех" и нахално взима микрофона и започва да пее. След два месеца й звънят да работи с тях. Оттогава заблестява звездата, родена като Фехрета Яхич Тузла в Босна и Херцеговина. Досега тя е издала 16 албума.

Източник: standartnews.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини