Най-добре и най-зле изглеждащите звезди по бански

Последният брой на "Нешънъл Инкуайър" е посветен на най-хубавите и най-зле изглеждащите тела на известните личности - и този път става въпрос за бикини и за почивката на звездите!

Банският от две части изглежда добре, когато тялото ви е хубаво, но пък не е особено привлекателен, когато излишните ви килограми са изложени на показ. Изненадващо е, че Тара Рийд не е на корицата - всички знаем за снимките й по бикини, които не я представят в добра светлина.

Неможе да се разбере коя е "тайнствената жена" в центъра - според намека е една от жените на Джеймс Бонд, но все още тъне в неизвестност.

Що се отнася до "голямата работа" - това трябва да е наследникът на петролна империя Джейсън "желираното бонбонче" Дейвис, брат на мазния Брандън "червените косми" Дейвис - и двамата абсолютно разглезени груби хлапета.

Дейвис е ужасно отблъскващ - всяко момиче, което би се да съгласило започне интимни отношения него, трябва да си прегледа главата ... точно както направи Бритни Спиърс, която също попадна на корицата - с халюцинации, арести и истерични крясъци - резултат от скорошния й престой в изолатора в отделението за душевно болни в Калифорнийския университет. Но тя го е надживяла - и сега е излекувана. Кой би могъл да каже какво ще се случи сега!? Родителите й твърдят това...

"Като родители на възрастен човек, който страда от психическа криза, бяхме силно разочаровани, когато тази сутрин научихме, че по препоръка на лекуващия й психиатър дъщеря ни Бритни е била освободена от болницата, където биха могли да полагат грижи за нея и да гарантират сигурността й. Много силно сме загрижени за сигурността на дъщеря си и за уязвимостта й и вярваме, че в момента животът й е подложен на риск. Имаше заповед за принудително лечение, чиято цел беше да предпази дъщеря ни, но тя грубо беше пренебрегната. Единственото, което искаме, е да се спазят разпорежданията на съда, за да се избегне трагедия".

В списанието можете да видите също така Анджелина Джоли като бременна булка - с подробности за евентуалната й предстояща сватба с Брад Пит - ако те наистина се оженят, обзалагаме се, че сватбата ще бъде съвсем скромна и няма да се отразява от медиите - просто не си представяме Бранджелина с пищна сватба - това не е техния стил, но само времето ще покаже! Е, засега това са клюките за популярните хора ...
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини