12-те плеймейтки на корицата на новия Playboy

Звезди на корицата на новия 76-ти брой на българския Playboy са 12-те финалистки от конкурса Playmate 2008.

В броя всяка една от тях е представена на самостоятелна страница. Читателите ще могат да гласуват за своята любимка чрез SMS, като тяхната избраница ще получи специална награда.

Момичето на годината ще бъде излъчено от компетентно жури по време на церемонията по награждаването, която ще се излъчи на 20 юли след 22:30 по Нова телевизия.

Чуждестранната фотосесия е на зашеметяващата брюнетка Силвия Романюк от Полша.

Голямото Playboy интервю е с Мик Джагър, а поводът е излезлият наскоро документален филм на Мартин Скорсезе "Shine a Light", посветен на историята на легендарната банда "Ролинг Стоунс".

В рубриката "20 въпроса" гостува актьорът от Народния театър Юлиан Вергов, който придоби популярност с ролята на Мартин от тв сериала "Тя и Той".

Анализът "Защо куца футболът ни" взема за стартова позиция скандала с ЦСКА и прави генерални изводи за причините за окаяното състояние на най-популярния спорт в България.

В статията "Супер мотори" ще разберете защо една двуколесна машина може да струва милиони долари и какво получава супер разглезеният богат клиент срещу това.

Нашумелите тв водещи от "Градски момичета" Калина и Силвия продължават своята рубрика с отговори на читателски въпроси.

В рубриката "Sex&Fun" ще прочетете за предимствата и недостатъците на секса на работното място, а рубриката "Fitness" дава ценни указания на мъжа как да се справя най-добре с изблиците на жената, причинени от месечния й цикъл.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини