Съпругата на Alice Cooper му забрани да си направи пластична операция!

60-годишният рокер Алис Купър (Alice Cooper) се бил замислил за пластична операция на носа, но съпругата му Шерил Годард (Sheryl Goddard), с която са женени вече 32 години, го спряла.

Купър, така и не си отворил наново устата за подобни действия, защото имал неописуем страх от игли. Което разбира се ни е малко трудно да повярваме, особено след като видяхме кървавото му и наситено с насилие и лудост шоу тази година в Каварна. Явно просто жена му го държи наистина изкъсо.

Според съпругата му: "... Носът му разказва истинската история за него!" и е категорична, че : "Алис Купър трябва да изглежда като Алис Купър!"(което ще рече страшен, може би?).

Междувременно новият албум „Along Come A Spider" за който не един път те информирахме, вече е факт и от вчера е на световният пазар.

В новото произведение се проследява историята на Спайдър, един хладнокръвен сериен убиец, който увива жертвите си в коприна след убийството, а главната роля на маниака играе самият Алис. Но за щастие или за нещастие, историята завършва как при едно от последните си убийства серийният убиец, се влюбва безнадеждно в жертвата си.

Този история разказана измежду мелодичният тежък рок може да проследите в единадесетте композиции от албума разпрострени в 44 минути.

Ето и траклиста на "Along Came A Spider":

01. Prologue / I Know Where You Live
02. Vengeance Is Mine
03. Wake The Dead
04. Catch Me If You Can
05. (In Touch With) Your Feminine Side
06. Wrapped In Silk
07. Killed By Love
08. Im Hungry
09. The One That Got Away
10. Salvation
11. I Am The Spider / Epilogue
Източник: mp3.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини