Преслава хваната с дрога?!

Поредният грозен слух пуснаха по адрес на Преслава нейни колежки от "Пайнер". Според мълвата, която се носи в попфолк средите, едрогърдата изпълнителка е започнала да се дрогира.
Клюката е разпространявана основно от Камелия, която се кълне, че е видяла с очите си как Преслава шмърка кокаин. Силиконовата блондинка разказва наляво и надясно, че в гримьорната преди концерта на "Пайнер" в Стара Загора пипнала Пресито в твърде неудобен момент - певицата поемала кокаин чрез носа си в компанията на момичето, което се грижило за грима й.

Че Преслава е тръгнала по лош път, се говори отдавна: От някогашното скромно момиче няма и следа. Днес изпълнителката със светско име Петя сменя мъжете като носни кърпички. В разстояние само на година Преслава преспа с няколко богаташи, като в колекцията й фигурираше дори министър.

Според колежките на Преслава тя се дрогира, тъй като наивно си мислела, че по този начин ще отслабне. Освен това кокаинът я държал будна и свежа и така певицата се справяла с огромното напрежение и десетките ангажименти.

Преслава се зарибила към дрогата преди няколко месеца покрай едно от гаджетата си - известен предимно покрай нея бос на чалгаджийница. От тогава тя често употребявала кокаин по време на свои участия. Същевременно се разбра, че Преслава е приключила връзката си с Коко Динев. Или по-точно той приключил с нея защото не си "падал по дроги". Още преди две седмици хазартният бос и собственик на фолк-ресторанта "Кошарите" скъсал с временно проблясналата чалга звезда.

Коко Динев бързо се наситил на Преслава и решил да се върне при старата си тръпка - Нелина. Напоследък богаташът често е засичан с русенската изпълнителка. От време на време Динев се среща и с Емилия, която му роди мъжка рожба преди по-малко от два месеца.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини